• Förlust i första slutspelsmatchen

Sävehof - Hallby 38-23 (18-14) Match 1 är nu spelad, en match utifrån vårt perspektiv är det en upplevelse med 2 olika ansikten. Vi spelar bättre i första halvlek än i andra då vi har för många tekniska fel för att ge oss själva godkänt. Vi går i fällan flera gånger och spelar för snabbt mot vad vi klarar av idag. I första halvlek tar vi med oss mycket som är positivt inför nästa match framförallt modet och våra fina avslut. Nu har vi spelat första matchen och känt på den på många olika sätt. Sävehof höjer både tempo och fysik i andra halvlek och vi har svårt att stå emot deras effektiva aktioner. Nu gäller det att skapa goda förutsättningar redan imorgon på träning som vi ska ta med oss till match två på lördag. Vi hoppas på bra stöd av en röststark getaklack! /Jocke A-lag Damer för 15 dagar sedan
  • Historiskt slutspel för damerna!

Hallby - Skuru 31-23 (16-11) En kollektiv insats, väldigt många bidrar på ett sätt som ger mycket energi. Fartfyllt och publikfriande spel precis som vi vill ha det. Vi håller nere de tekniska felen någorlunda och efter 15 min in i matchen är vi mer effektiva i våra avslut. En bra genomförd match som leder till att vi återigen når vår målsättning som denna säsongen är en slutspelsplats. Även glädjande att Linn Watson och Hilma Cantby gör två bra inhopp vardera i matchen. Båda har varit långtidsskadad och tar nu positiva kliv varje träning och visar upp bra prestationer i matchen. Matchens lirare Christina Lövgren Hallberg. Välförtjänt och vilket målvaktsspel hon visar upp ikväll. /Jocke A-lag Damer 27 mar
  • Damerna nära en poäng i Kristianstad.

Kristianstad- Hallby 24-23 (13-13) Det var en slarvig match fram och tillbaka från båda lagen. Ändå en bättre prestation från vår sida utifrån våra två senaste matcher. Vi har ett bättre beteende och utförande idag som vi ska ta med oss till matchen mot Skuru på onsdag. Vi hade chanserna att vara klara för slutspel men det ville sig inte för oss sista fem minuterna då det skulle avgöras. Både vårt försvar- och målvaktsspel är bra idag. Matchens lirare Christina Lövgren. /Jocke A-lag Damer 23 mar